Edebali Ortaokulu 8. Sınıflarının Deprem Anma ve Farkındalık Müze Ziyareti

Edebali Ortaokulu 8. Sınıflarının Deprem Anma ve Farkındalık Müze Ziyareti

17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi olarak, 02.05.2018 – 04.05.2018 tarihleri arasında İzmit Edebali Ortaokulu 8.sınıflarından toplam 182 öğrenciyi ağırladık. Bu ziyaretlerde öğrencilerimiz, deprem ve yeryüzünün hareketleri, deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirilirken aynı zamanda deprem simülasyon alanında  deprem anı yaşatılarak bu konuda tecrübe kazandırıldılar. Müzemizden ve bilgilendirmelerden memnun olduklarını ileten öğretmen ve öğrencilerimiz, gezi sonrasında belediyemizin servisi tarafından okullarına ulaştırıldılar.