Hendek M.E.T.A.L. 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzemizi Ziyareti

Hendek M.E.T.A.L. 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzemizi Ziyareti

14.05.2018 tarihinde, Hendek Mesleki Eğitim Teknik Anadolu Lisesi’nden 16 kişi belediyemizin vizyon projelerinde eğitim, gözlem ve uygulama faaliyetlerini gerçekleştirdiler. İlk olarak 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ ne giden öğrencilerimiz burada 3D yazıcılar hakkında bilgi aldıktan sonra bilgisayar ortamında tasarım yapmayı ve bu tasarımları 3D yazıcılardan çıktı olarak almayı öğrendiler. Bu yararlı eğitimden sonra öğrencilerimiz belediyemizin bir başka vizyon projesi olan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesini ziyaret ettiler. Burada ise öğrencilerimize deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenlerle birlikte yeryüzü hareketleri ve deprem gerçeği hakkında bilgilendirilip, simülasyon alanında ise daha önce yaşamadıkları bir deprem anı tecrübesi yaşadılar. Öğrencilerimiz bu iki ziyaretin kendilerine kattıklarından mutlu olduklarını ifade ederek belediyemize bilimsel çalışmaları için teşekkürlerini ilettiler.