İZAYDAŞ YÖNETİMİ DEPREM ANMA VE FARKINDALIK MÜZESİNDE

İZAYDAŞ YÖNETİMİ DEPREM ANMA VE FARKINDALIK MÜZESİNDE

İzmit Belediyesi vizyon projelerinden biri olan ve yoğun bir ilgiyle misafirlerini ağırlamaya devam eden “Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi” hem öğrenciler hem de kurumsal firmalarımız tarafından ziyaret edilmeye devam ediyor. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana binlerce vatandaşımızı misafir eden ve büyük bir beğeniyle gezilen müzemizde bu hafta da İzaydaş misafir edildi.

15 Kasım tarihinde İzaydaş Genel Müdürü ile birlikte toplam 9 İzaydaş personeli “Deprem Anma ve Farkındalık Müzesini” gezerek, müze hakkında bilgiler aldılar. Müze rehberi eşliğinde, her bir adımı büyük bir ilgiyle takip ederek,  dinamik yer küre gerçeğini ve ülkemizin depremselliğini farkedip,17 Ağustos’a bir yolculuğa çıktılar. Simülasyon merkezimizde “O Gece’yi yaşayan, sonrasında “O Gece’nin sabahına bir yolculukla felaketin boyutlarını açık şekilde gören İzaydaş ekibi büyük bir beğeniyle müzemizden ayrıldılar.

Ortak bir deprem kültürü oluşturabilmek ve deprem konusunda halkımızda bir farkındalık yaratabilmek için, İzmit Belediyesi tarafından halkımızın hizmetine sunulan “Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi ”bu kültürü oluşturabilme gayreti içinde olmaya devam edecek.