MAHALLE SAKİNLERİNİN DEPREM MÜZESİ ZİYARETLERİ

MAHALLE SAKİNLERİNİN DEPREM MÜZESİ ZİYARETLERİ

İzmit Belediyesi olarak vatandaşlarımızla buluşmayı ve onlara İzmit’imizi anlatmayı çok önemsiyoruz.

Belediyemizin hayata geçirmiş olduğu İzmit tur kapsamında İzmit’in önemli yerlerini gezen, çeşitli mahallelerden misafir ettiğimiz hemşehrilerimiz“17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzemizde” de konuk edildi.

Tavşantepe mahallesinden27, Kartepe mahallesinden21, Arslanbey mahallesinden 20, Kuruçeşme Fatih mahallesinden 19 ve de 60 evler Mahallesinden 9 vatandaşımız Deprem Müzemizde misafir edilerek,18 sene öncesine,17 Ağustos 1999 depremine götürüldü. Yerkürenin hareketleri, İzmit’in depremselliği ile ilgili bilgi sahibi olan, depremi tekrar tecrübe eden misafirlerimiz turlarını tamamladılar ve İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği bu projeden duydukları memnuniyetle birlikte müzemizden ayrıldılar.

Vatandaşlarının görüşlerine büyük önem veren İzmit Belediyesi olarak, vizyon projemiz 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzemizde halkımızı ağırlamaya devam edeceğiz.