MALİ MÜŞAVİRLER DERNEK YÖNETİMİ DEPREM MÜZESİNDE

MALİ MÜŞAVİRLER DERNEK YÖNETİMİ DEPREM MÜZESİNDE

İzmit Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan ve ortak bir deprem kültürü oluşturmak için hayata geçirdiği “Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi “yoğun olarak ziyaret edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Mali Müşavirler Dernek Yönetimi de, sekiz kişilik bir grupla müzemizde misafir edildi.

Müze rehberi eşiliğinde,17 tematik adımda müzeyi gezen, her bir bölümde farklı bir hikâyeyle karşılaşan, o günlere geri dönerek 17 Ağustos’un geride bıraktıklarıyla tekrar yüzleşen Mali Müşavirler Dernek Yönetimi, Deprem Müzesine hayran kaldı. Aktif ve dinamik yerküre gerçeğini verilen bilgilerle gözler önüne seren, bir çok görselle birlikte dünyamızın, ülkemizin ve bölgemizin depremselliğini fark ettiren müzemiz, simülasyon birimi ile de daha önce hiç deprem yaşamamış misafirlerimize depremi tecrübe ettiriyor.

Ziyarete açıldığı günden bu yana binlerce vatandaşımızın büyük beğeni duyarak ayrıldığı “Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi” ni ziyaret edere Mali Müşavirler Dernek Yönetimi de müzemize hayran kaldıklarını belirttiler. Bu projeyi hayata geçiren, başta İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat DOĞAN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek müzemizden ayrıldılar.