MÜZEMİZDE İZBAK ARAMA KURTARMA EKİBİ SERTİFİKALARINI ALDI

MÜZEMİZDE  İZBAK ARAMA KURTARMA EKİBİ SERTİFİKALARINI ALDI

MÜZEMİZDE İZBAK ARAMA KURTARMA EKİBİ SERTİFİKALARINI ALDI

O Kahraman Benim sloganıyla başlatılan proje kapsamında eğitimlerini tamamlayan, 50 kişilik İzmit Belediyesi Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi (İZBAK)sertifikalarını aldı.

İzmit Belediyesi ile Kocaeli AFAD Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen O Kahraman Benim projesi kapsamında kurulan 50 kişilik İzmit Belediyesi Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi (İZBAK) eğitimlerinin ardından sertifikalarını aldı. İzmit Belediyesi personellerinden oluşan, Temel Afet bilinci, hafif arama kurtarma ve ilk yardım eğitimlerini alan gönüllü ekiplerin sertifikaları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından verildi. İzmit Belediyesi 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’nde gerçekleştirilen törende aynı zamanda, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul arasında İzmit Belediyesi ve AFAD Müdürlüğü İşbirliği Protokolü imzalandı.